To barn leier på vei til skolen. Foto: Øivind Haug

Årsmøter i arbeiderlagene

To barn leier på vei til skolen. Foto: Øivind Haug
Daniel Brandsrød
Line Olsen

Årsmøter i Sentrum Arbeiderpartilag og Tune Arbeiderlag

Det har vært gjennomført årsmøter i to av arbeiderlagene våre de to siste ukene. Her har det vært diskutert politikk, laget politiske uttalelser og valgt nye styrer.

Begge arbeiderlagene er klare for et aktivt år, der medlemmene skal stå i fokus. 

- Sentrum Arbeiderpartilag har hatt en formidabel medlemsvekst og det skal vi ta vare på, jeg gleder meg over tilliten til å fortsette å lede laget ett år til. Nå skal vi ha fokus på gode medlemsmøter og engasjement rundt programdebatten og andre saker som står oss i sentrum nært, sier nyvalgt leder, Line Olsen.

- Jeg er glad for å fortsette som leder i Tune Arbeiderlag ett år til. Forhåpentligvis er den verste tiden med pandemien over slik at vi kan møtes mer igjen og diskutere de store politiske sakene. Samfunnet påvirkes av politikk. Derfor er jeg medlem av Arbeiderpartiet, for å kunne påvirke arbeiderbevegelsens vei i fremtiden, sier Daniel Brandsrød, leder i Tune Arbeiderlag.

Både Line og Daniel ønsker seg et aktivt lokallag. Er det noen der ute som ønsker å være med så ta kontakt. Her er det plass til mange flere medlemmer.