Elise enstemmig innstilt!

Elise Bjørnebekk-Waagen

Elise Bjørnebekk-Waagen er enstemmig innstilt på 2.plass på stortingslista av nominasjonskomiteen i Østfold Arbeiderparti.

Elise Bjørnebekk-Waagen er enstemmig innstilt til 2.plass av nominasjonskomiteen i Østfold i det foreløpige listeforslaget til neste års stortingsvalg.

Av de øverste kandidatene er det kun Elise som hele nominasjonskomiteen stiller seg enstemmig bak.

«Jeg er takknemlig for tilliten fra nominasjonskomiteen», sier Elise, som er mer enn klar for 4 nye år på Stortinget hvor hun vil fortsette å jobbe for å løfte viktige saker for Sarpsborg og Østfold.

Sarpsborg Arbeiderparti klare for valgkamp

Valgkampleder i Sarpsborg Arbeiderparti, Therese Thorbjørnsen gleder seg til å drive Stortingsvalgkamp i Sarpsborg for Elise. «Den jobben Elise har gjort så langt for oss på stortinget er vi veldig fornøyde med, og vi skal jobbe for Elise og Arbeiderpartiet hver dag frem til 13.september 2021», sier Therese.

Sarpsborg Arbeiderparti skal diskutere

Det foreløpige listeforslaget er nå sendt på høring, og skal behandles i arbeiderlag, samarbeidskomite, AUF og kommunepartiet i Sarpsborg.

Sarpsborg Arbeiderparti vil diskutere det foreløpige listeforslaget på representantskapsmøtet 21.oktober.  

«Vi er svært fornøyde med at Elise er enstemmig innstilt på 2.plass i dette listeforslaget», sier Desiré Craggs, leder i Sarpsborg Arbeiderparti. «Samtidig syns vi det er positivt at vi har 3 særpinger med i forslaget, i tillegg til Elise Bjørnebekk-Waagen er Sindre Martinsen-Evje og Therese Thorbjørnsen på listen», legger Desiré til.

Veien videre

Den endelige stortingslista fra Østfold Arbeiderparti blir vedtatt på nominasjonsmøtet 21.november.