Julehilsen

En julehilsen fra oss i Sarpsborg Arbeiderparti!

Av: Karin Brenden Korneliussen og Sindre Martinsen-Evje

Leder av Sarpsborg Arbeiderparti og Ordfører

På vegne av Sarpsborg Arbeiderparti ønsker vi å si god jul til deg fra oss! Det har vært en hektisk og spennende år, med valgkamp, forhandlinger og budsjett. I tillegg har vi i Sarpsborg Arbeiderparti hatt mange spennende saker vi har jobbet med – og skal fortsette å jobbe med.

Etter valget landet vi en politisk samarbeidsavtale med Senterpartiet, Miljøpartiet og Sv som vi er svært fornøyd med, med god Rød/grønn politikk som vi ser frem til å jobbe for og få gjennomført de neste fire årene.

Nå er det snart tid for ferie, og vi har alle godt av å koble av med en etterlengtet juleferie og få energi til å gjøre en innsats igjen i det nye året som kommer.

2020 blir et spennende år! Det skal være årsmøte og vi skal inn i programdebatt der vi skal stake ut kursen for stortingsvalget 2021. I tillegg skal vi ha stort fokus på organisasjonsutvikling og hvordan du som medlem skal kunne være med å bidra inn i Sarpsborg Arbeiderparti.

Vi gleder oss til alt som er i vente, og vi håper at du fortsatt vil være med oss på laget!

Bli gjerne med på medlemsmøter, kurs eller på samlinger med kvinnenettverket- Din stemme teller, og vi vil gjerne høre fra deg hvis du har innspill, tanker, ideer – eller om du lurer på noe.

God Jul!

Med vennlig hilsen

Karin og Sindre