Tre helsearbeidere står utenfor et sykehus. Foto: Øivind Haug

Gratulerer med dagen til alle sykepleiere!

Sindre Martinsen-Evje

Gratulerer med den internasjonale sykepleierdagen 12. mai!

Kjære sykepleiere, gratulerer med den den internasjonale sykepleierdagen! WHO har dedikert året 2020 til sykepleiernes og jordmødrenes år.

Norges sykepleiere er viktige faglige ledere i helsetjenesten. Hver dag tar dere tusenvis av beslutninger i en travel hverdag. Dere leder komplekse avdelinger med mange pasienter og ansatte. Sykepleierne våre kan ikke erstattes, og vi trenger flere.

I Sarpsborg kommune jobber det mange dyktige sykepleiere som med sitt fag gir omsorg, støtte og helsehjelp hver enste dag.

I den siste tiden har vi alle klappet for alle dere i vår førstelinje. Dere gir trygghet, og vi hadde ikke klart dette sammen uten dere. Korona-pandemien er en påminnelse om hvor avhengige samfunnet vårt er av blant annet sykepleierne.

Jeg heier med, og som ordfører er det også viktig for meg at dere som går på jobb i Sarpsborg kommune opplever at Sarpsborg er en god arbeidsgiver.

Jeg vil derfor takke for samarbeidet med blant annet de tillitsvalgte, og partssamarbeidet er viktig for oss.

Arbeid for hele faste stillinger, helsefremmende arbeidsmiljø, trygghet for faglig støtte, tid og rom for å kunne gjøre en god jobb, tilby gode offentlige tjenester til våre innbyggere er blant annet viktige saker som vi sammen jobber sammen med.

Tusen takk for innsatsen!

Sindre Martinsen-Evje                                                                                                           ordfører Sarpsborg kommune