1.mai Sarpsborg

Informasjon om 1.mai 2020 i Sarpsborg

Kjære kamerater!

1.mai har alltid vært viktig. Alltid vært spesiell. Men vi kan trygt si at i år er omstendighetene helt spesielle. Det blir ikke 1.mai i Sarpsborg slik vi er vant med, isteden blir det digitalt 1.mai tog, og taler og kulturelle innslag som legges ut digitalt.

Jeg håper dere blir med oss på denne annerledes 1.mai feiringen og oppfordrer dere til å dele dette med deres nettverk slik at vi er mange som står sammen.

Therese Thorbjørnsen

Her kommer informasjon om dagen:

På nettsiden www.1mai2020.no vil vi legge ut vår digitale 1.mai markering. Her kan dere gå inn på «Sarpsborg» og delta i vårt 1.mai tog under de parolene dere ønsker. Her vil også tale fra Sindre Martinsen-Evje  og LO leder Klaus Lintho, og kransenedleggelse ved 22.juli minnesmerket bli lagt ut.

Senere på dagen vil også felles digital markering i Østfold streames derfra. (Dette streames også i alle lokalavisene i Østfold)

Program for dagen:

10.00 – Digitalt 1. mai tog i Sarpsborg www.1.mai2020.no  (NB: du kan «gå» i dette toget hele dagen)

               Tale fra ordfører Sindre Martinsen-Evje

               Tale fra LO leder Klaus Lintho

               Tale ved minnesmerket etter 22.juli ved Velisa Salihovic

11.00-14.00 – Nasjonal arrangement med LO/AP

16.00 – Felles digital markering Østfold på www.1mai2020.no og på nettavisene i Østfold

Vi ønsker med dette å kunne vise solidaritet og samhold i en tid da arenaene for fellesskap er lukket ned. Jeg håper dere alle får en flott 1.mai feiring og at jeg får se dere dele deres 1.mai opplevelser på Facebook. Gratulerer med dagen kamerater!

Kameratslig hilsen fra Therese Thorbjørnsen

Leder av 1.mai komiteen