Vegard Finnes, partileder

Julehilsen fra partilederen!

Av: Vegard Finnes

Kjære partivenner!

Nå er det bare noen få dager igjen til jul, og det er siste innspurt for mange av oss.

2022 har vært et hektisk og spennende år der det har skjedd mye i partiorganisasjonen vår. Det har vært store og små saker i bystyret, der vi har satt vårt preg på viktige saker for oss i Arbeiderpartiet.

Vi har vært igjennom forhåndsnominasjon av ordfører og varaordførerkandidat, programarbeid og sist men ikke minst nominasjon av hele lista vår nå i november. Samtidig som vi rigger oss klar for den store og viktige valgkampen vi har foran oss i 2023. Vi har et stort lag i ryggen og vi ser frem til alt det morsomme vi skal gjøre sammen i året som kommer!

Sindre har i løpet av året for alvor tatt steget inn i fylkespolitikken, først ble han valgt som fylkesleder før han nå i desember ble valgt som fylkesordførerkandidat for Østfold Arbeiderparti. Vi er klare for å bygge nye Østfold.

2022 er også preget av hendelser vi ikke kunne forutse som har gjort at noen av rollene våre har blitt endret på. Vår kjære partikamerat Inger-Christin tapte kampen mot kreften og døde så altfor tidlig. Desiré Craggs ble etter Inger-Christin sin bortgang ansatt som fylkessekretær i Østfold Arbeiderparti og valgte da og gå av som partileder i Sarpsborg Arbeiderparti. Noe som gjør at jeg i skrivende stund har blitt partileder. Jeg skal gjøre det jeg kan for at det skal bli bra!

I skrivende stund er det bare noen dager igjen av 2022 og julefreden kan snart senke seg. Jeg ønsker å takke alle gamle og nye medlemmer for at akkurat du er med i Sarpsborg Arbeiderparti. Det er summen av alle oss som gjør laget vårt så utrolig bra. Det er dere som former politikken, som står på stand, som steker vafler og trakter kaffe. Det er hele laget som gjør at vi er sterke. De neste 9 månedene kommer til å være avgjørende viktig for at vi skal klare å vinne Sarpsborg og Østfold. Vi trenger hver og en av dere- sammen skal vi vinne valget!

Men først, nyt juledager med venner og familie, spis mye god mat, se på julefilmer og spis mye snop- det fortjener dere alle sammen.

Jeg ønsker dere alle en riktig GOD JUL!

Julehilsen