Sarpsborg Arbeiderparti trenger deg i valgkampen!

Landsmøtet er over og fremtidens politikk er vedtatt og laget er på plass. En politikk der forskjellene blir mindre. Der felleskapet er viktigst. En politikk som tar samfunnet videre- der alle skal med!!

Kjære medlemmer.

Landsmøtet er over, stemningen i Arbeiderpartiet er på topp, politikk for fremtiden er meislet ut og Jonas er klar for å lede landet!

Landsmøtet har vedtatt fremtidens politikk, og vinnerlaget er på plass.

En politikk der forskjellene blir mindre. Der felleskapet er viktigst. En politikk som tar samfunnet videre- der alle skal med!!

Jonas sin landsmøtetale viste at vi er klare. Klare til å vinne valget, klare til å lede landet. Den tok utgangspunkt i verdiene våre, var et oppgjør med dem som nå sitter i regjering og var tydelig på vårt alternativ; med klar retning og prioritering. ALLE SKAL MED!

Vi lover det vi kan holde. Vi holder det vi lover. 

Det Arbeiderpartiet vedtok på landsmøte er framtidens Norge. For at dette skal skje må vi å vinne valget. Den jobben starter vi nå, de 136 neste dagene er viktige. Valgkampen er i gang. Den må vi gjøre sammen. Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre sitt.

Vi kaller til dugnad. Arbeiderpartiets store styrke er organisasjonen vår- valgkampmaskineriet vårt- samholdet vårt. Sammen er vi sterke.

Vårkampanjen fra 26- april – 13.mai

Våraksjonen gjennomføres nå over hele landet. Budskapet vårt skal ut samtidig som vi får testet ut valgkampapparatet vårt.

 Sarpsborg Arbeiderparti har følgene program for vårkampanjen.

26. april: Kick off/ husbesøk Østre Bydel kl.19.00

27.april: Husbesøk Hafslundsøya (Fremmøte Coop Ekstra) kl.18.00 1.mai: Eget program i byen og i laga. (Eget program blir lagt ut på våre Facebook sider)

6.mai: Stand på Borgen kl.11.00

11.mai: Husbesøk i Tune kl.18.00 (Frammøte Tune Rådhus)

13.mai: Stand gågata /ved resturang hjørnet/Borg Storsenter kl. 11.30 – Denne dagen er alle kommunepartier i hele Norge ute.

Skal Arbeiderpartiet igjen komme i regjering er vi i Østfold nødt til og få inn minst 4 mandater, i Sarpsborg har vi et uttalt mål om at vi skal ha 14112 stemmer.

Vi skal møte velgerne – vi skal støtte hverandre – valgseier kommer ikke av seg selv.

Valgkamp er for alvorlig til at vi ikke skal ha det gøy sammen på ferden! Sammen skal vi jobbe for at Sarpsborg igjen representeres på stortinget ved vår egen Elise Bjørnebekk-Waagen.

Landet trenger en ny regjering ledet av Arbeiderpartiet. La oss bidra til å få det til. Sammen.

Sammen skal vi ikke bare lage tidenes valgkamp: Vi skal lage en folkefest for regjeringsskifte!

Følg oss på Facebook for fortløpende informasjon: https://www.facebook.com/SarpsborgAP/

Med vennlig hilsen

Karin Brenden Korneliussen, Leder av Sarpsborg Arbeiderparti

Karin Brenden Korneliussen, Leder av Sarpsborg Arbeiderparti