Sarpsborg – kommunen som har nesten alt!

av: Terje Klavestad, kandidat for Sarpsborg Arbeiderparti

Sarpsborg har et yrende næringsliv, et sentrum i god utvikling, store friområder, lang kystlinje, stort kulturtilbud, imponerende idrettsprestasjoner og arbeidsplasser til nesten alle! Alt kan selvsagt bli enda bedre og blant det vi mangler så opplever jeg høyskole som noe av det viktigste. Men 110 år med stødig styring har beviselig gitt sterke resultater!

Jeg har valgt å takke Ja til forespørselen om å stå på Arbeiderpartiets liste til det kommende kommunevalget. Hvorfor? Jo, fordi jeg mener at dersom man skal oppleve det samfunnet man ønsker seg – så må man bidra til å skape det! Det skrives og snakkes mye om at byen trenger et politisk skifte. Jeg mener at vi trenger mer av det samme, men ispedd ny energi og kompetanse til et allerede godt fungerende apparat. Det er ikke nå i denne utfordrende tiden vi trenger mindre sosialdemokrati – tvert imot!

Portrett Terje Klavestad

Terje Klavestad, kandidat for Sarpsborg Arbeiderparti

Jeg har i 23 år vært en aktiv del av næringslivet i Sarpsborg. Både som revisor, økonomisjef, daglig leder, gründer og som eiendomsforvalter/eiendomsutvikler. Denne erfaringen tror jeg kan skape enda større bredde innenfor Sarpsborg Arbeiderparti.  Jeg vet at noen tjene pengene og det vi legge til rette for, men vi også sørge for rettferdig fordelingspolitikk!  I tillegg har jeg bodd i Sarpsborg i nesten alle mine leveår og har to barn som har vokst opp her med alt hva det innebærer.

Er jeg enig i alt Arbeiderpartiet står for? Nei, jeg er nok ikke det – spesielt på det nasjonale plan. Særlig når det inngås kompromisser med enkelte andre partier, merker jeg at det «strekker» i min lojalitet.  Men samtidig er det slik et velfungerende demokrati faktisk arbeider! Engasjementet mitt ligger uansett først og fremst lokalt. Her opplever jeg at Arbeiderpartiet har et sterkt lag og at Therese er en dyktig kaptein - og en meget god brobygger. Dersom Arbeiderpartiet får tilliten i Sarpsborg ved det kommende valget, vil hun kunne styre med stødig og ansvarlig hånd. Og hvorfor gidder jeg å bruke fritiden min på dette? Jo, fordi jeg har hjerte for Sarpsborg!