T

Tusen takk!

Linda Engsmyr, utvalgsleder for velferd og folkehelse, retter en stor takk til alle hverdagshelter og ansatte i Sarpsborg kommune som står på i den unntakssituasjonen vi nå står i.

Linda Engsmyr

I Sarpsborg har vi mange hverdagshelter som i disse dager står på å gjøre en uvurderlig jobb for andre.  Og dette gjelder alle områdene i vår kommune. Uten dere så hadde kommunen bokstavlig talt stoppet opp.

Jeg vil rette en ekstra takk til dere som står i førstelinjen.

Våre ansatte innen helsesektoren som alltid har andres ve og vel i tankene. Og det har ikke endret seg i disse korona tider.  

Våre ansatte har blitt oppfordret til å ta ekstra vakter, utsette ferie ol , for at de skal være tilgjengelig for dem som trenger det mest. Vi er virkelig takknemlig for den jobben dere gjør.

Jeg vet at mange har det ikke lett nå det å være i karantene, isolasjon eller ikke får lov til å besøke sine nære og kjære er vanskelig.  Men jeg er trygg på at de som trenger hjelp og omsorg får det av våre dyktige ansatte.

Mange av våre innbyggere er i karantene og vi merker at flere trenger våre tjenester. Vi har trofaste og lojale  ansatte som stiller opp for Sarpsborg samfunnet.  

Dette er en uvanlig situasjon for oss alle sammen og vi må i fellesskap finne god løsninger for å hjelpe hverandre. 

Jeg vil oppfordre alle til å lytte til de reglene og rådene som blir gitt. Dette er en felles dugnad vi har sammen med hele landet.